Algemene voorwaarden

Beste-Makelaars.nl is als handelsnaam geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Centraal Gelderland onder nummer 63042304.

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op aanvragers van offertes op de website www.Beste-Makelaars.nl. Deelnemende bedrijven vallen onder de algemene voorwaarden voor bedrijven die bij registratie worden verstrekt.

1. Het aanvragen van offertes is geheel kosteloos. Beste-Makelaars.nl zal de aanvrager op geen enkele wijze kosten in rekening brengen voor verwerking van de offerte-aanvraag.

2. De offertes die de aanvrager ontvangt zijn volledige vrij van verplichtingen. De aanvrager is vrij om te besluiten om niet op de aangeboden offertes in te gaan.

3. Beste-Makelaars.nl mag alle aangeleverde informatie in een offerte-aanvraag enkel aan maximaal vier bedrijven beschikbaar stellen. De bedrijven aan wie de offerte-aanvragen verzonden worden zijn bedrijven die daadwerkelijk de dienst kunnen leveren die in de offerte-aanvraag beschreven staat.

4. Alle aangeleverde informatie in offerte-aanvragen wordt, na verzending van de informatie naar maximaal vier bedrijven, bewaard door Beste-Makelaars.nl ter verbetering van de kwaliteit van de website. Zie ook ons privacybeleid voor verdere toelichting.

5. Beste-Makelaars.nl heeft het volledige recht om offerte-aanvragen niet door te sturen bij: A. vermoedens van misbruik van de aangeboden diensten, B. matige inhoudelijke kwaliteit van de aanvraag. Aan deelname kunnen door de aanvrager geen rechten worden ontleend.

6. Beste-Makelaars.nl mag contact opnemen met de aanvrager om de gegevens van de aanvraag te controleren op echtheid, ter voorkoming van misbruik van de diensten van Beste-Makelaars.nl en ter bewaking van de kwaliteit van de doorgestuurde offerte-aanvragen.

7. Beste-Makelaars.nl kan door de aanvrager niet direct of indirect aansprakelijk worden gesteld voor materiële en/of immateriële schade veroorzaakt door een bedrijf waarmee een aanvrager in contact is gekomen naar aanleiding van de diensten van Beste-Makelaars.nl. Beste-Makelaars.nl brengt partijen enkel met elkaar in contact, zonder verder zicht op of verdere inmenging in het contact dat volgt uit de diensten van Beste-Makelaars.nl.

8. Beste-Makelaars.nl streeft er naar iedere offerte-aanvraag zo spoedig mogelijk te verwerken.

9. Beste-Makelaars.nl heeft het recht om deze algemene voorwaarden zonder aankondiging te wijzigen.

2023 © Beste-Makelaars.nl | Beste makelaar | Makelaar | Links | Info